Caracteristici
|
Tip cafea |
Boabe |
Compoziție |
70% Robusta, 30% Arabica |
Aromă |
vena ușoară de cacao, alune de pădure, migdale prăjite și ciocolată amară |
Intensitate |
5 din 5 |
Note |
note de cacao |
Prăjire |
Espresso |
Colecție |
Gaggia Milano Linia Cafea |
Postgust |
ciocolatiu-fructat |
Originea |
America Centrală, Brazilia, Tanzania, Arabia Saudită, India, Indonezia |
Țara producătorului |
Italia |
Ambalaj
|
Greutatea |
1000 g |
Amestecul Gaggia Espresso Classic este neted și catifelat din punct de vedere al corpului, puternic și persistent în ansamblu, dar cu o nuață ușoară de cacao, alune, migdale prăjite și ciocolată amară; are un nivel ușor de aciditate (aproape imperceptibil) și un postgust ciocolatiu-fructat.
Note aromatice: nuanță ușoară de cacao, alune de pădure, migdale prăjite și ciocolată amară.
Note gustative: note de cacao;
Aciditate: ușoară;
Corp: neted și catifelat;
Compozitie: 70% Robusta, 30% Arabica;
Intensitate 5 din 5;
Origini: America Centrală, Brazilia, Tanzania, Arabia Saudită, India, Indonezia;

Linia Gaggia Coffee poate face consumatorul să retrăiască o experiență de cafea completă și personalizată.
Colecția are 4 amestecuri unice: Espresso 100% Arabica pentru iubitorii celei mai clasice arome, Espresso Intenso pentru un corp și un gust mai bogat, Espresso Classic cu un gust și mai puternic și persistent și un amestec Decofeinizat.
Toate boabele de cafea au fost prăjite conform tradiției italiene, printr-un sistem inovator Clean Air care își păstrează aroma și profilele organoleptice în cel mai bun mod.