Caracteristici | |
Tip cafea | Boabe |
---|---|
Compoziție | 40% Robusta, 60% Arabica |
Aromă | 4 din 5 |
Aciditatea | 1 din 5 |
Intensitate | 3 din 5 |
Prăjire | Medie |
Originea | Brazilia, America Centrală, Africa, Asia |
Țara producătorului | Italia |
Ambalaj | |
Greutatea | 1000 g |
Este, bineînțeles, cafea pentru profesioniști (Bariști) destinată espressoarelor profesionale, dar Casa de cafea Carraro au pregătit-o și pentru extragere în espressoare automate.
Caracteristici: Cofeină 2/3 Aroma 4 din 5 Corp 4 din 5 Intensitate 3 din 5 Dulceata 2 din 5 Aciditate 1 din 5 Postgust 4 din 5
Este, bineînțeles, cafea pentru profesioniști (Bariști) destinată espressoarelor profesionale, dar Casa de cafea Carraro au pregătit-o și pentru extragere în espressoare automate.
Caracteristici: Cofeină 2/3 Aroma 4 din 5 Corp 4 din 5 Intensitate 3 din 5 Dulceata 2 din 5 Aciditate 1 din 5 Postgust 4 din 5
Caracteristici | |
Tip cafea | Boabe |
---|---|
Compoziție | 40% Robusta, 60% Arabica |
Aromă | 4 din 5 |
Aciditatea | 1 din 5 |
Intensitate | 3 din 5 |
Prăjire | Medie |
Originea | Brazilia, America Centrală, Africa, Asia |
Țara producătorului | Italia |
Ambalaj | |
Greutatea | 1000 g |