Hausbrandt Gourmet 100 % Arabica Divină 1000 g Cafea Boabe
(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
879,30 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Tip cafea
Boabe
Compoziție
100% Arabica
Prăjire
Medie
Originea
America Centrală, de Sud
Țara producătorului
Italia
Ambalaj
Greutatea
1000 g
Amestecul Gourmet este o selecție din boabe de cafea 100 % Arabica din America Centrala și de Sud, cu note picante și exotice, care fiind prăjite lent și separat în loturi mici și la temperaturi constante, dau produsului o aromă divină și un gust desăvârșit.
Fiecare soi de cafea Arabica din amestecul Gourmet contribuie la perfecționarea rezultatului, una la îmbogățirea și armonizarea ingredientelor, cealaltă la echilibrarea gradului de aciditate, fructizarea nuanțelor gustative, formarea corpului și parfumului boabelor.
Linia Hausbrandt - Secretul amestecurilor Hausbrandt se află, fără îndoială, în compozițiile lor.
O formulă specifică, calculată, folosită în amestecul boabelor de origine, și în diferite cantități de cafea Arabica și Robusta, crează amestecuri unice, care oferă gust plin, arome parfumate și corpuri rotunjite, urmând a fi elemente esențiale pentru o cafea excepțională.
Hausbrandt utilizează un proces de prăjire lentă, în care se atinge o temperatură de 210 °C, urmând ca prăjirea să dureze timp de 15-16 minute – o cantitate de timp necesară pentru a obține o cafea de culoare uniformă, care are toate aromele și proprietățile organoleptice intacte.
În timpul acestui proces, curba de căldură este monitorizată continuu cu ajutorul unor sonde termice.
La sfârșitul procesului de prăjire, boabele sunt imediat răcite pentru a opri procesul natural de ardere.
Amestecul Gourmet este o selecție din boabe de cafea 100 % Arabica din America Centrala și de Sud, cu note picante și exotice, care fiind prăjite lent și separat în loturi mici și la temperaturi constante, dau produsului o aromă divină și un gust desăvârșit.
Fiecare soi de cafea Arabica din amestecul Gourmet contribuie la perfecționarea rezultatului, una la îmbogățirea și armonizarea ingredientelor, cealaltă la echilibrarea gradului de aciditate, fructizarea nuanțelor gustative, formarea corpului și parfumului boabelor.
Linia Hausbrandt - Secretul amestecurilor Hausbrandt se află, fără îndoială, în compozițiile lor.
O formulă specifică, calculată, folosită în amestecul boabelor de origine, și în diferite cantități de cafea Arabica și Robusta, crează amestecuri unice, care oferă gust plin, arome parfumate și corpuri rotunjite, urmând a fi elemente esențiale pentru o cafea excepțională.
Hausbrandt utilizează un proces de prăjire lentă, în care se atinge o temperatură de 210 °C, urmând ca prăjirea să dureze timp de 15-16 minute – o cantitate de timp necesară pentru a obține o cafea de culoare uniformă, care are toate aromele și proprietățile organoleptice intacte.
În timpul acestui proces, curba de căldură este monitorizată continuu cu ajutorul unor sonde termice.
La sfârșitul procesului de prăjire, boabele sunt imediat răcite pentru a opri procesul natural de ardere.