Caracteristici | |
Tip cafea | Boabe |
---|---|
Compoziție | 100% Arabica |
Aromă | 5 din 5 |
Aciditatea | 2 din 5 |
Intensitate | 5 din 5 |
Note | Petale de trandafir, de iasomie |
Prăjire | Medie |
Originea | Africa |
Țara producătorului | Italia |
Ambalaj | |
Greutatea | 1000 g |
Carraro Ethiopia este o cafea 100% Arabica provenită din regiunea Yirgacheffe, cultivată la altitudini de 1300–2100 m pe sol vulcanic. Este apreciată pentru aromele sale florale intense de iasomie și petale de trandafir.
Ideală pentru micul dejun sau savurată alături de deserturi, această cafea oferă o experiență aromatică rafinată.
Carraro Ethiopia este o cafea 100% Arabica provenită din regiunea Yirgacheffe, cultivată la altitudini de 1300–2100 m pe sol vulcanic. Este apreciată pentru aromele sale florale intense de iasomie și petale de trandafir.
Ideală pentru micul dejun sau savurată alături de deserturi, această cafea oferă o experiență aromatică rafinată.
Caracteristici | |
Tip cafea | Boabe |
---|---|
Compoziție | 100% Arabica |
Aromă | 5 din 5 |
Aciditatea | 2 din 5 |
Intensitate | 5 din 5 |
Note | Petale de trandafir, de iasomie |
Prăjire | Medie |
Originea | Africa |
Țara producătorului | Italia |
Ambalaj | |
Greutatea | 1000 g |