+37361151865
Logare

Monin Sirop Crème Brûlée Aromă Fină de Cremă de Zahăr Ars 700 ml

Selectează cantitatea.:

1

222,31 Lei

(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
222,31 Lei
1.000,00 Leipână la livrare gratuită!
Caracteristici
Compoziție Cremă de zahăr ars
Gust Dulce
Utilizare Cocktail-uri, milkshake, frappe, cappuccino
Note Vanilie, caramelă
Culoare Portocaliu
Postgust Caramelă arsă
Țara producătorului Franța
Ambalaj
Volum / ml 1000


În siropul Monin Crème Brûlée regăsim arome puternice de vanilie și caramelă ce completează perfect preparatele pe bază de cafea sau lapte, și nu numai.

Siropul Monin Creme Brulee este ideal pentru cocktailuri cât si pentru specialitățile din cafea: Milk Shake Frappe, Flavoured Cappuccino și multe altele.

 

Contrastul dintre stratul fierbinte și crema nemaipomenită contribuie la a face desertul Creme Brulee unul favorit în Franța, unde și a fost inventat in secolul 17  redevenit popular în anii '80 datorită celebrului Chef de Stele Michelin Paul Bocuse care a transformat rețeta originală într-una mult mai gustoasă și ușoară.

 

Siropul Monin Creme Brulee combină note de caramelă prăjită cu o bază de vanilie puternică pentru rețete din cafea și cocktail-uri ispititoare.

Când se amestecă cu lapte, cald sau la rece, dezvaluie finețea caramelei și aroma de vanilie subtilă.

 

Notele gustative:

Vanilie cu un indiciu de caramelă, gust de vanilie puternică cu aromă de cremă Creme Brulee. Caramelă arsă în  post-note.


 wiki: Crema de zahăr ars (cunoscută în engleză și franceză ca Crème brûlée) este un desert obținut din ouă, zahăr și lapte. Crema de zahăr ars a ajuns un desert foarte popular datorită gustului său deosebit. Poate fi ornat cu frișcă, sau combinat cu vanilie, în modul tradițional.


Prima recetă cunoscută de crème brûlée a apărut în cartea de bucate Cuisinier royal et bourgeois din 1691 a lui François Massialot.


În siropul Monin Crème Brûlée regăsim arome puternice de vanilie și caramelă ce completează perfect preparatele pe bază de cafea sau lapte, și nu numai.

Siropul Monin Creme Brulee este ideal pentru cocktailuri cât si pentru specialitățile din cafea: Milk Shake Frappe, Flavoured Cappuccino și multe altele.

 

Contrastul dintre stratul fierbinte și crema nemaipomenită contribuie la a face desertul Creme Brulee unul favorit în Franța, unde și a fost inventat in secolul 17  redevenit popular în anii '80 datorită celebrului Chef de Stele Michelin Paul Bocuse care a transformat rețeta originală într-una mult mai gustoasă și ușoară.

 

Siropul Monin Creme Brulee combină note de caramelă prăjită cu o bază de vanilie puternică pentru rețete din cafea și cocktail-uri ispititoare.

Când se amestecă cu lapte, cald sau la rece, dezvaluie finețea caramelei și aroma de vanilie subtilă.

 

Notele gustative:

Vanilie cu un indiciu de caramelă, gust de vanilie puternică cu aromă de cremă Creme Brulee. Caramelă arsă în  post-note.


 wiki: Crema de zahăr ars (cunoscută în engleză și franceză ca Crème brûlée) este un desert obținut din ouă, zahăr și lapte. Crema de zahăr ars a ajuns un desert foarte popular datorită gustului său deosebit. Poate fi ornat cu frișcă, sau combinat cu vanilie, în modul tradițional.


Prima recetă cunoscută de crème brûlée a apărut în cartea de bucate Cuisinier royal et bourgeois din 1691 a lui François Massialot.

Caracteristici
Compoziție Cremă de zahăr ars
Gust Dulce
Utilizare Cocktail-uri, milkshake, frappe, cappuccino
Note Vanilie, caramelă
Culoare Portocaliu
Postgust Caramelă arsă
Țara producătorului Franța
Ambalaj
Volum / ml 1000

869,870,871,872,873,874,875,876,877,7,8,9,61,62,63,878,879,880,31,32,33,76,77,78