Caracteristici | |
Compoziție | Busuioc |
---|---|
Gust | Acrișor, ușor iute |
Utilizare | Cocktail-uri, mocktail-uri, limonade, ceai rece |
Culoare | Verde |
Originea | Asia |
Țara producătorului | Franța |
Ambalaj | |
Volum / ml | 700 |
Busuiocul este foarte sensibil la frig, el crescând bine în condiții de căldură și umezeală.
În timp ce varietățile comune de busuioc sunt plante anuale, alte varietăți, cum ar fi busuiocul albastru african și busuiocul sacru thailandez, sunt perene.
Termenul de busuioc provine din limba greacă (basileus) însemnând „rege”, despre această plantă spunându-se că a crescut pe locul unde Împărații Constantin și Elena au descoperit Sfânta Cruce.
Monin cocktail Basil Smash (imagine):
Busuiocul este foarte sensibil la frig, el crescând bine în condiții de căldură și umezeală.
În timp ce varietățile comune de busuioc sunt plante anuale, alte varietăți, cum ar fi busuiocul albastru african și busuiocul sacru thailandez, sunt perene.
Termenul de busuioc provine din limba greacă (basileus) însemnând „rege”, despre această plantă spunându-se că a crescut pe locul unde Împărații Constantin și Elena au descoperit Sfânta Cruce.
Monin cocktail Basil Smash (imagine):
Caracteristici | |
Compoziție | Busuioc |
---|---|
Gust | Acrișor, ușor iute |
Utilizare | Cocktail-uri, mocktail-uri, limonade, ceai rece |
Culoare | Verde |
Originea | Asia |
Țara producătorului | Franța |
Ambalaj | |
Volum / ml | 700 |