Meniu
Coșul tău

Monin Sirop Agave 700 ml

Siropul Monin Agave are la bază nectarul de agave, un îndulcitor premium produs în Mexic.

Creat special pentru a putea fi diluat în băuturile fierbinți și reci, a devenit un sirop ales de numeroși barmeni, care îl utilizează datorită ingredientelor naturale pe care le conține, gustului dulce, intens, rotund și unic.

Monin Agave intensifică toată gama de arome a limonadelor,ciocolatei fierbinți și a cocktailurilor.


wiki Siropul de agave, cunoscut si sub numele de nectar de agave, este un indulcitor natural cunoscut, utilizat pentru gatit sau in indulcirea bauturilor. Provine dintr-un grup de plante numite agave, plante suculente care cresc in climat cald, in special in sud-vestul Statelor Unite si Mexic.

Este adesea folosit pentru a inlocui zaharul si mierea (la indulcirea ceaiului si a cafelei). Se foloseste tot mai mult in bucatarie ca sos sau dressing.

Siropul de agave este o alternativa la miere, preferat de vegani, dar nu numai. Il face o alegere preferata si datorita faptului ca prezinta un indice glicemic mult mai scazut decat zaharul.

De altfel, nivelul este mai scazut chiar si fata de alti indulcitori, ceea ce conduce la un risc scazut de crestere a nivelului de glucoza din sange.


Cultivarea agavei în Mexico (imagine):