(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Flori de soc |
|---|---|
| Gust | Dulce |
| Utilizare | Cocktail-uri, ceaiuri, limonade, vinuri spumante |
| Note | Flori, miere |
| Culoare | Alb |
| Postgust | Grapefruit |
| Originea | Anglia |
| Țara producătorului | Franța |
| Ambalaj | |
| Volum / ml | 1000 |
Siropul Monin Fleur de Sureau are la bază florile de soc, des întâlnite în Anglia, care datorită mirosului îmbietor și intens, transformă siropul într-un ingredient de neînlocuit în băuturile revigorante de vară.
Ușoara culoare aurie și aroma de flori și miere sunt potrivite pentru a fi adăugate în șampanie, sucuri sau cocktailuri.
wiki:
Socata (numită și suc de soc) este o băutură răcoritoare tradițională românească făcută prin fermentarea florilor de soc negru (Sambuсus nigra), zahăr, lămâie și apă.
În funcție de data înfloririi socului, socata se face și se bea în perioada mai-iunie.
Siropul Monin Fleur de Sureau are la bază florile de soc, des întâlnite în Anglia, care datorită mirosului îmbietor și intens, transformă siropul într-un ingredient de neînlocuit în băuturile revigorante de vară.
Ușoara culoare aurie și aroma de flori și miere sunt potrivite pentru a fi adăugate în șampanie, sucuri sau cocktailuri.
wiki:
Socata (numită și suc de soc) este o băutură răcoritoare tradițională românească făcută prin fermentarea florilor de soc negru (Sambuсus nigra), zahăr, lămâie și apă.
În funcție de data înfloririi socului, socata se face și se bea în perioada mai-iunie.
| Caracteristici | |
| Compoziție | Flori de soc |
|---|---|
| Gust | Dulce |
| Utilizare | Cocktail-uri, ceaiuri, limonade, vinuri spumante |
| Note | Flori, miere |
| Culoare | Alb |
| Postgust | Grapefruit |
| Originea | Anglia |
| Țara producătorului | Franța |
| Ambalaj | |
| Volum / ml | 1000 |