(0 Produse din coșul dvs. de cumpărături)
| Caracteristici | |
| Compoziție | Trestie de zahăr, mentă |
|---|---|
| Gust | Dulce, acrișor |
| Utilizare | Cocktail-uri, mocktail-uri, ceaiuri |
| Miros | Mentă |
| Țara producătorului | Franța |
| Ambalaj | |
| Volum / ml | 1000 |
Siropul Monin Mojito este adăugarea perfectă la cocktailuri congelate, cocktailuri clasice sau deserturi delicioase.
Culoare transparentă, miros de mentă, gust perfect echilibrat de zahăr din trestie și mentă.
Mojito este un cocktail tradițional cubanez, care a devenit popular la sfârșitul anilor 1980.
Un Mojito se prepară tradițional din cinci ingrediente: rom, zahăr (sau suc de trestie de zahăr), limetă, sifon și mentă.
Combinația dintre dulceața și prospețimea citricelor și aroma de mentă maschează gustul puternic de rom și îl transformă într-un cocktail de vară.
Pentru a prepara un Mojito, sucul de la o limetă este adăugat peste zahăr și mentă, într-un pahar înalt.
Amestecul este zdrobit repede.
Se adaugă gheață fărâmițată, apoi romul și sifonul.
Mojito în imagine:

Siropul Monin Mojito este adăugarea perfectă la cocktailuri congelate, cocktailuri clasice sau deserturi delicioase.
Culoare transparentă, miros de mentă, gust perfect echilibrat de zahăr din trestie și mentă.
Mojito este un cocktail tradițional cubanez, care a devenit popular la sfârșitul anilor 1980.
Un Mojito se prepară tradițional din cinci ingrediente: rom, zahăr (sau suc de trestie de zahăr), limetă, sifon și mentă.
Combinația dintre dulceața și prospețimea citricelor și aroma de mentă maschează gustul puternic de rom și îl transformă într-un cocktail de vară.
Pentru a prepara un Mojito, sucul de la o limetă este adăugat peste zahăr și mentă, într-un pahar înalt.
Amestecul este zdrobit repede.
Se adaugă gheață fărâmițată, apoi romul și sifonul.
Mojito în imagine:

| Caracteristici | |
| Compoziție | Trestie de zahăr, mentă |
|---|---|
| Gust | Dulce, acrișor |
| Utilizare | Cocktail-uri, mocktail-uri, ceaiuri |
| Miros | Mentă |
| Țara producătorului | Franța |
| Ambalaj | |
| Volum / ml | 1000 |