Meniu
Coșul tău

Althaus Sencha Supreme Cel Mai Popular Ceai Verde în Japonia 15 x 2,75 g

Althaus Sencha Supreme Cel Mai Popular Ceai Verde în Japonia 15 x 2,75 g
Althaus Sencha Supreme Cel Mai Popular Ceai Verde în Japonia 15 x 2,75 g
Althaus Sencha Supreme Cel Mai Popular Ceai Verde în Japonia 15 x 2,75 g
Althaus Sencha Supreme Cel Mai Popular Ceai Verde în Japonia 15 x 2,75 g
Althaus Sencha Supreme Cel Mai Popular Ceai Verde în Japonia 15 x 2,75 g
Althaus Sencha Supreme Cel Mai Popular Ceai Verde în Japonia 15 x 2,75 g
Althaus Sencha Supreme Cel Mai Popular Ceai Verde în Japonia 15 x 2,75 g
  • Producător: Althaus
  • Cod produs: 15PP-ASS
  • Greutate: 41.25g
157,08 Lei
Fără TVA: 130,90 Lei


Sencha este cel mai popular ceai verde din Japonia. Are o frunză uniformă de culoare închisă, o aromă delicat ascuțită și o culoare galben deschisă. Diferit de Sencha Senpai, Supreme conferă o dulceață mai blândă, perfect echilibrată de o astringență ușoară și răcoritoare.


Ingrediente: Ceai verde.

Temperatura infuzării ceaiului Sencha Supreme - 75-85 ° C, timp de 1-2 minute, într-o cană de 300 ml.

Pliculețele în formă piramidală reprezintă o metodă modernă de a infuza ceaiul, obținându-se o băutură cu o aromă și un gust extrem de plin.


wiki: Sencha este un tip de ceai ryokucha japonez ceai verde) care se prepară prin infuzarea frunzelor de ceai întregi procesate în apă fierbinte. Acesta este diferit de matcha (抹茶) - ceai verde japonez praf, unde praful de ceai verde este amestecat cu apă fierbinte și, prin urmare, frunza însăși este inclusă în băutură.

Aroma depinde de anotimp și de locul în care este produs, dar shincha (sencha), sau „ceai nou” de la prima culoare a anului, este considerat cel mai delicios. Culesul de ceai în Japonia începe la sud, deplasându-se treptat spre nord odată cu căldura primăverii. În timpul iernii, plantele de ceai stochează substanțe nutritive, iar frunzele noi și fragede, care răsar primăvara conțin substanțe nutritive concentrate. Shincha reprezintă aceste frunze noi și delicate. Sezonul shincha, în funcție de regiunea plantației, începe la începutul lunii aprilie și durează până la sfârșitul lunii mai, în special a 88-a zi după Setsubun (sărbătoare națională în Japonia - ultima zi înainte de începerea fiecărui sezon), care se încadrează de obicei în jurul zilei de 4 februarie, o zi de un sfert, considerată în mod tradițional începutul primăverii în Japonia.


Althaus Sencha Supreme ceai infuzie

Caracteristici
CompozițieCeai verde
AromăDelicat ascuțită
ProcesareNearomatizat
Metoda de preparareInfuzare, timp de 1-2 minute, într-o cană volum 200-300 ml
Temperatura infuzării75-85 °C
OrigineaJaponia
Țara producătoruluiGermania
Ambalaj
Greutatea41,25 g
Bucăți în cutie15 pachețele
Greutate pachețel2,75 g