Meniu
Coșul tău

Althaus Assam Meleng 15 x 2,75 g

Althaus Assam Meleng 15 x 2,75 g
Althaus Assam Meleng 15 x 2,75 g
Althaus Assam Meleng 15 x 2,75 g
Althaus Assam Meleng 15 x 2,75 g
Althaus Assam Meleng 15 x 2,75 g
Althaus Assam Meleng 15 x 2,75 g
Althaus Assam Meleng 15 x 2,75 g
  • Producător: Althaus
  • Cod produs: 15PP-AAM
  • Greutate: 41.25g
157,08 Lei
Fără TVA: 130,90 Lei


Assam Meleng este un ceai negru select, are culoare ciocolatie și aromă dulce cu note fructoase - o infuzie revigorantă - gust de prospețime și o notă ușoară de malț, se combină excelent cu laptele.






Pentru un ceai negru cu arome picante și ușor florale sunt neobișnuit de bine simțite nuanțele de miere.
În ciuda tăriei sale și gustului astringent, acest ceai este moale și catifelat, comparativ cu amestecurile tradiționale din Ceylon.
Assam Meleng GFBOP – ceai negru clasic indian din celebrul stat Assam, cultivat pe câmpiile din valea marelui fluviu Brahmaputra (Nordul Indiei).


GFBOP - Golden Flowery Broken Orange Pekoe - indică faptul procurării ceaiului din frunze semi-întregi de înaltă calitate, cu o mulțime de tipsuri (muguri ale frunzelor de ceai care nu au fost încă desfăcute sau abia au început desfacerea).


Atunci când este preparat corect, culoarea ceaiul Assam este uneori numită " culoare coajei biscuitului " – o culoare foarte luminoasă, brună intens, roșcată.
Grație tăriei sale speciale, acest ceai se combină bine cu zahăr, lapte sau alți aditivi.


Temperatura optimă pentru infuzarea ceaiului Assam Meleng GFBOP – 85-100 °C.
Pliculețele în formă piramidală reprezintă o metodă modernă de a infuza ceaiul, astfel, obținem un ceai cu o aromă și un gust extrem de plin.




Caracteristici
CompozițieCeai negru Assam
AromăPicantă, ușor florală
ProcesareNearomatizat
Metoda de preparareInfuzare, timp de 3-5 minute, într-o cană volum 200-300 ml
NoteFructe, malț, miere
Temperatura infuzării85-100 °C
OrigineaIndia
Țara producătoruluiGermania
Ambalaj
Greutatea41,25 g
Bucăți în cutie15 pachețele
Greutate pachețel2,75 g