Meniu
Coșul tău

Tess Goldberry 100 g


Tess Goldberry- un buchet expresiv de fructe și flori aurii ce înzestrează ceaiul negru de Ceylon cu o savoare nouă și complexă.


Gustul ușor astringent al gutuiului copt se împletește cu notele dulci-acrișoare ale cătinei într-o băutură de ceai licoroasă și luminoasă.

Dulceața feliilor de măr îmbogățeste băutura delicată cu mai mult gust. Petalele de calendula oferă claritate infuziei, și o completează cu uleiuri eterice veritabile.

Culoarea strălucitoare a acestui ceai bucură privirea, iar aroma și gustul licoros transformă pauza de ceai în adevărate momente de destindere și răsfăț.


Ingrediente: Ceai negru, gutui, petale de calendula, măr, aromă ”cătină și gutui confiate”.

Temperatura infuzării 90-95 °C, timp de 3-4 minuite, în cană volum 200 ml.


Callendula (Gălbenelele), sunt plante medicinale care au beneficii uimitoare asupra sanătății. Au acțiune antiinflamatoare, antiseptică, antimicrobiană, imunostimulentă, grăbesc vindecarea și regenerarea țesuturilor, îmbunătățesc secreția biliară. În scop terapeutic se folosesc florile plantelor. Culese când afară este soare, atunci florile se deschid și emană uleiuri volative.
Caracteristici
CompozițieCeai negru, gutui, petale de galbenele, mar
ProcesareAromatizat natural
Metoda de preparareInfuzare, timp de 4-5 minute, într-un ceainic volum 400 ml
NoteCătină, gutui
Temperatura infuzării100 °C
Ambalaj
Greutatea100 g